LICHT EN GELUID EVENTS

1/10
Eindfeest De Staat 2019

12 oktober eindfeest met DJ Dimitri en Steve Rachmad.

Licht en geluid door Marco Eschler.

1/8
Counter Beats 2019

Dit seizoen maakte Marco Eschler een herintreding in het nachtleven met een eerste editie, try out, dance event voor jong gebleven 40 plussers. Op de prachtige locatie het strandpaviljoen De Staat, organiseerde hij een succesvolle dance event dat qua muziek, geluid, projectie en visual arts grote professionaliteit vertoonde. Dit event was volledig in eigen regie georganiseerd. Van de eigen installatie apparatuur, lichtshow, special effects tot de eigen muziek keuze en het Dj-en zelf.

1/8
LOODS 3, Scheveningen

Loods 3 in Scheveningen groeide op tot een hotspot in het uitgaansleven regio Den Haag. Onder de naam Nieuw Beeld en Geluid en in eigen regie kreeg de eerste editie van een groot dance event al de nodige aandacht. Na vier succesvolle jaren  werd deze locatie jammer genoeg door veranderde bestemmingsplannen van de gemeente , gesloten.

1/13
ELP Company 2011

​​
Onder de naam ELP company (Electronic Light Performers) zijn in Loods 3 Scheveningen een tweetal multimedia projecten georganiseerd. Het was een platform voor kunstenaars op het gebied van video art.

De avonden waren een combinatie van expo en dance: VJ's en DJ's. 

 

  • Facebook Marco Eschler