MULTIMEDIA EVENTS EN LICHTSHOWS

HOMESEEKERS- a download story

 

EEN BENEFIET PROJECT T.B.V. HET VLUCHTHUIS

Een cinematische compilatie van de problematiek van vluchtelingen en illegale immigranten in binnen- en buitenland.

De film werd vertoont in juli 2013, in de voormalige Sacrament kerk aan de Sportlaan 127 te Den Haag op een groot beeldscherm van 6x 4m ondersteund met bijpassende sfeervolle verlichting en geluid.

Box evenement FFMan 2011

 

Voor de vierde keer op een rij beleefde de Hoofdstad het grote gala van de boksvereniging "Haagse Directe". Een oude loods in de Binckhorst veranderde in een decor zoals de meesten dat alleen vanuit Amerikaanse filmsets kennen.

De organisatie gaf  opdracht voor de visuele aankleding van het event. Er werd een 6x 4m projectiescherm opgehangen met daarop projecties van een videocompilatie van hoogtepunten uit de bokssport gecombineerd met video art en special effects van licht- en rook.

 

Nieuw Beeld en Geluid 2010

 

Op eigen initiatief werd onder de naam Nieuw Beeld en Geluid, in Loods 3 Scheveningen, een platform gecreëerd voor zowel gevestigde als beginnende kunstenaars en artiesten.
In het traditionele uitgaansleven staat de DJ veelal centraal en er wordt weinig aandacht besteed aan de visuele prikkeling van de zintuigen. Met Nieuw Beeld en Geluid kwam er  vernieuwing en innovatie in het uitgangsleven.
Eschler Licht en Projectie leverde een totaalconcept in de vorm van beamers, schermen, vast en bewegend licht, diaprojecties en video art.​​​


 

 

 

Unicef ondernemersgala 2006

 

In maart 2006 vond in het Atrium van het Haagse Stadhuis een ondernemersgala plaats waarvan de opbrengst ten goede kwam aan Den Haag Unicefstad.​
Eschler Licht en Projectie kreeg de opdracht de ruimte aan te kleden door middel van sfeervolle video art projecties uit eigen multimedia archief en  lichtinstallatie. 

 

 

COMMERCIËLE PRESENTATIES

 

 

Loural, Portugal

 

Hoog gelegen in de Serra da Lousa, tegen het Serra da Estrela nationale park aan, ligt het kleine, vergeten bergdorp Loural. Het promotiefilm is gemaakt voor investeerders en toekomstige partners van dit prachtige toekomstige natuur vakantie resort.

 

 

Wellness International Schiphol

 

 

Wellness International is een bedrijf gespecialiseerd in massage stoelen die o.a. op meerdere locaties binnen Schiphol staan.

In alle massage units bevinden zich beeldmonitoren waarop tijdens de massage, natuurbeelden uit eigen beeldarchief worden getoond met bijhorende ontspannen  muziek.

   • Facebook Marco Eschler