LICHT, GELUID& PROJECTIE VERHUUR

Eschler Licht en Projectie bezit een uitgebreide selectie aan “state of the art” apparatuur op voorraad. Wij bieden een brede scala aan lichteffecten, geluidsinstallaties en visuele projecties voor alle events tot 600 man.

Alle set-ups zijn bespreekbaar. Stages, festivals, (grote) dance events of bruiloften. 

 

Bemand verhuur: Wij leveren en installeren uw gekozen apparatuur en bedienen deze ook voor de gehele duur van uw event. Na afloop voeren wij alles af. Een totaalconcept waar u zelf geen omkijken naar hebt.

 

Onbemand verhuur: Wij transporteren de gekozen apparatuur, installeren deze en halen deze ook weer op. Het is uw verantwoordelijkheid om de installatie tijdens uw event te bedienen. Eventueel geven wij u tijdens het installeren ook instructies (indien de kennis hierover beperkt is) voor de bediening.

 

Kale verhuur: Wij zijn alleen verantwoordelijk voor het bezorgen en ophalen van de gekozen apparatuur. Voor de verdere installatie en bediening bent u zelf verantwoordelijk.

Neem bij interesse of verdere vragen contact met ons op! Wij staan jou graag vrijblijvend te woord.

LICHT

De locatie kan ingericht worden met vast en (intelligent) bewegend licht in een uitgebreid kleuren spectrum. Par spots, moving heads, scanners, rook machines, hazers, stroboscopes, light control desk, kabels en accessoires. Wij hebben alles in huis om een juiste, unieke sfeer te creëren.

GELUID

Wij bieden verschillende geluidsconfiguraties aan. Van kleine (bruiloft-) feesten, fashion shows tot grote (dance) events tot 600 man. Voor elke configuratie garanderen wij een uitstekende audio kwaliteit.

PROJECTIE

Professionele beamer installaties en beeldtechnieken voor elk event.

  • Facebook Marco Eschler