EVENTS

Totaalconcept in het neerzetten van knallende dance events, bruiloften, festivals, fashion shows , kleine stages en podia, presentaties en lezingen, muzikale optredens, bruiloften etc. Alle set-ups zijn bespreekbaar. Geluid installaties, lichtshows en special effects apparatuur.

BEELDMATERIAAL

Door mijn jarenlange ervaring als fotograaf, waarbij  ik tijdens mijn vele reizen prachtig beeldmateriaal van verschillende cultuur en natuur heb verzameld en een periode waarin ik veel abstracte kunst heb gemaakt, is een archief opgebouwd met unieke foto- en videobeelden.
Na enkele exposities bracht ik een nieuwe dimensie in mijn werk door de beelden te gaan projecteren. Bijvoorbeeld bij Today' s Art d.m.v. projectie op het Atrium te Den Haag. Later heb ik daar muziek aan toegevoegd. Zo ontstonden audiovisuele presentaties die ik getoond heb in projectieshows, maar ook in opdracht voor commerciële doeleinden.


PROJECTIESCHERMEN EN BEAMERS

 

Beamers, diaprojectoren, projectieschermen en bijbehorende randapparatuur.

Voor commerciële doeleinden en ander werk in opdracht. Uniek zijn de grote  6x 4m projectieschermen. Deze zijn bijvoorbeeld ingezet bij een Unicef gala in Den Haag, maar ook tijdens het EK voetbal.  Kleinere schermen van 3x 4m zijn goed inzetbaar bij presentaties, afhankelijk van de ruimte. 

  • Facebook Marco Eschler